Yhteistyökumppanit

Suomen Karateliitto Ry

Vuonna 1969 perustettu Suomen Karateliitto ry toimii valtakunnallisena kattojärjestönä Karaten, Hokutoryu Ju-Jutsun sekä Taidon jäsenseuroille. Karateliiton toiminta oli jakaantunut neljään (4) eri valiokuntaan, jotka oman vastuualueensa puitteissa suunnittelevat ja toteuttavat toimintaansa liiton strategian, talousarvion ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Liiton hallitus nimittää valiokuntien puheenjohtajat sekä työryhmien vastuuhenkilöt. Valiokuntien ja työryhmien operatiivista toimintaa ohjaa valiokunnan / työryhmien aseman, tehtävät ja toimivallan määrittävä ohjesääntö.

Karateliiton tarkoitus on edistää ja kehittää karatea ja muita samantapaisia kamppailulajeja Suomessa ja toimia näiden kamppailulajien yhdistysten valtakunnallisena keskusjärjestönä kilpa-, kunto-, nuoriso-, ja muussa kamppailulajeihin liittyvässä toiminnassa.

Lisätietoa: karateliitto.fi

Suomen Krav Maga liitto Ry

SKML Ry edustaa krav maga menetelmän perustajan Imi Lichtenfieldin ja hänen lähimpien oppilaittensa kehittämää itsepuolustusjärjestelmää Suomessa. Krav Maga rantautui Suomeen todenteolla vuonna 1996 pidetyn ensimmäisen ohjaajakoulutuksen kautta. Suomen Krav Maga Liitto perustettiin vuonna 1996 edustamaan seuroja yhteisesti. Lisätietoa: kravmagafinland.com

Toimintaamme tukevat