Junnukarate

Toimintaidea ja tavoitteet

Junnukarate on 7-12-vuotiaiden lasten ryhmä, jossa perehdytään karaten perustekniikoihin ja harjoitellaan leikinomaisen liikunnan avulla monipuolisia liikunnallisia taitoja. Liikunnallisten taitojen ohella myös lapsen sosiaaliset taidot kehittyvät, sillä karatessa toisen huomioon ottaminen ja vastustajan kunnioittaminen ovat olennaisen keskeisessä roolissa. Lisäksi lajille ominainen salikuri opettaa lapsille keskittymiskykyä ja jokapäiväisessä elämässä tarvittavia käyttäytymismalleja. Junnukaratessa pyritään luomaan lapselle innostus liikuntaa kohtaan koko loppuelämäksi. Toiminta on Tähtiseura-laatumerkin arvojen mukaista.

Aloittaminen

Junnukaraten alkeiskurssit alkavat elo-syyskuussa ja tammikuussa. Parissa ensimmäisessä harjoituksessa voi käydä tutustumassa toimintaan ja sen jälkeen päättää, haluaako jatkaa ryhmässä.

Ryhmäkuva syksyltä 2023

Harjoitukset

Junnukarateharjoitukset ovat keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 18–19 Tennarissa.

Harjoituksien rakenne on seuraavanlainen:

Alkulämpö ja verryttely
Karate- ja taitoharjoittelu
Loppuharjoitus/leikki/venyttely/rauhoittuminen

Vyökokeet

Vyökokeita järjestetään kaksi kertaa lukukaudessa. Vyökoemaksu on 5 €. Ilmoittautuminen tapahtuu myClubissa.

Kauden päätösjuhlat

Lukukauden loppupuolella pidetään päätösjuhlat. Syyslukukaudella järjestetään pikkujoulut ja kevätlukukaudella kauden päätöskerta/leiri.

Harjoittelumaksu

Junnukaraten harjoittelumaksu on 100 €/lukukausi. Alkeiskurssimaksu on 130 €, joka sisältää harjoittelupuvun ja harjoituspassin ja mon-merkin. Harjoituspassin ja mon-merkin saa ensimmäisten vyökokeiden jälkeen.

Nuorten ryhmään siirtyminen

Junnukaraten harjoittelija siirtyy Nuorten ryhmään 11-14 vuotiaana. Harjoittelija voi siirtyä harjoittelemaan Nuorten ryhmään kokonaan tai osittain riippuen harjoittelijan koosta, taitotasosta ja vyöarvosta. Siirtymisestä sovitaan Junnukaraten vastuuohjaajan kanssa.

Vastuuohjaaja

Jaana Perttilä
Email: jaana.perttila(ät)lohjankamppailukeskus.fi
Puh: 050-5456786

Tiedotteet

Junnukaraten kausitiedotteet ja muut tärkeät tiedotteet löytyvät myClubista.

Kausisuunnitelma

Junnukaraten kausisuunnitelma löytyy myClubista.

Junnuvyökokeiden vaatimukset

Lue vyökoevaatimukset klikkaamalla tästä.