Harjoitusmaksut

LKK:n kevät- ja syyskausien kurssi- ja harjoitusmaksut

Harjoitusmaksut lähetetään sähköpostitse myClubiin (jäsenrekisteri) ilmoittamaanne sähköpostiin. Jos et ole vielä rekisteröitynyt myClubiin, rekisteröidy tästä.

Harjoitusmaksut per kausi:

  • Aikuisharrastajat 140 €. Maksulla voi harrastaa seuran kaikkia lajeja. Lisäksi aikuisharrastajilla jäsenmaksu 30 euroa/vuosi.
  • Junioriharrastajat 100€. Maksulla voi harrastaa seuran kaikkia juniorilajeja.
  • Perhekarate 100 € /perhe

Huomioikaa seuraavat tärkeät asiat harjoitusmaksuissa:

  • Käytä aina laskussa olevaa viitenumeroa! Muutoin lasku ei päivity oikein myClubiin.
  • Lohjan Kamppailukeskuksessa voit hyödyntää Smartum, Sporttipassi yms. liikuntaetuja. Maksaessasi fyysisillä seteleitä, summaan lisätään käsittelykuluja yhden setelin arvon verran. Edun käyttämisestä saat lisäohjeita ryhmien vetäjiltä. Jos maksat Smartum-seteleillä yms, vastaa lasku-sähköpostiin ilmoittamalla kenelle olet maksanut, milloin ja millä (virikeseteleillä tai verkkomaksuilla esim. Smartum tai Sporttipassi), niin laskusi tarkastetaan ja kuitataan myClubiin hoidetuksi.
  • Perhealennus: kolmannesta jäsenestä alkaen saa 50 prosentin alennuksen halvimmista harjoitusmaksuista. Voit suoraan maksaa laskulla puolet hinnasta, mutta kirjoita myClubiin kyseisen henkilön Omat tiedot -välilehdelle Harjoitusmaksualennus-kohtaan: perhealennus, tai ilmoita asia vastaamalla lasku-sähköpostiin ja ilmoita, että vähensit perhealennuksen.
  • Jos olet sopinut lajisi vastuuohjaajan kanssa muutoksista harjoitusmaksuun esim. olet ohjaaja, kirjaa myClubiin Omat tiedot -välilehdelle Harjoitusmaksualennuskohtaan: ohjaaja tai ilmoita tieto vastaamalla lasku-sähköpostiin kenen vastuuohjaajan luvalla ja mitä olette sopineet, niin muutos tarkistetaan ja kuitataan myClubiin.

Kaikista harjoitusmaksuihin ja laskuihin liittyvistä asioista voit olla yhteydessä jaana.perttila(ät)lohjankamppailukeskus.fi.

Muuta tärkeää

Lohjan Kamppailukeskus ei vastaa harjoituksissa, salilla, leireillä tai näytöksissä sattuneista vahingoista tai tapaturmista. Harjoittelija hankkii itse itselleen tarvittavat vakuutukset.

Opittujen itsepuolustus- ja kamppailutaitojen väkivaltainen väärinkäyttö johtaa välittömästi erottamiseen.
Väkivaltarikoksista tuomituille tai muutoin väkivaltaisesti käyttäytyville henkilöille ei anneta opetusta.
Väärien tietojen antaminen johtaa hakemuksen välittömään hylkäämiseen.
Lohjan Kamppailukeskuksella on oikeus kurinpidollisista tai muista vastaavista syistä erottaa harjoittelija palauttamatta harjoitus-/kurssimaksua.