KUNTOKAMPPAILU

 Kuntokamppailua ei ole tarjolla toistaiseksi.

 

 

Kuntokamppailu on monipuolinen ja tehokas kuntoilumuoto, jossa tutustut samalla seuramme lajivalikoimaan. Tunnit pohjautuvat budolajien tekniikkaharjoitteisiin, pääpaino on kuntoilussa, lihaskunnon kehittämisessä ja liikkuvuusharjoitteluissa. Harjoitukset sisältävät eri kamppailulajien perustekniikoita, kuten nyrkkeilyä ja potkunyrkkeilyä pistehanskoihin ja potkutyynyihin, sekä voimaa, nopeutta, kestävyyttä, liikkuvuutta ja tasapainoa tukevia turvallisia ja tehokkaita harjoitteita. Bonuksena opit itsepuolustusta! Kuntokamppailussa ei ole vyöarvoja tai kokeita vaan tarkoitus on kunnon kohottamisen ohella tutustuttaa harrastaja erilaisiin kamppailulajeihin.

Lajia voi suositella kaikenikäisille naisille ja miehille (yli 15-v.), jotka haluavat monipuolista liikuntaa kuormittaen koko liikuntaelimistöä. Lisäksi lajiharjoitteet ehkäisevät niska-, hartia- ja selkäkipuja sekä lisäävät liikkuvuutta. Kuntokamppailu sopii kaikille  kuntoon katsomatta. Aiempaa kamppailulajitaustaa ei tarvitse olla: uusien harrastajien kanssa käydään aina läpi kunkin harjoituskerran keskeiset tekniikat.

Kuntokamppailu on myös hyvä keino aloittaa kuntoilu uudestaan vanhoille karaten, ju-jutsun tai muiden kamppailulajien harrastajille.

Aloita sykettä kohottava ja tehokas kuntokamppailu!

Lisätietoja Harry 040-547 81 86 Marko 050-569 33 22


LKK / Tennari

LKK / Gruotilan sali