Safe Transportation -erikoiskoulutus 7.-9.8.2020 Kirkkonummella

7 elokuuta 9:00 am – 9 elokuuta 5:30 pm

KMG järjestää Safe Transportation -erikoiskoulutuksen elokuussa 2020 Kirkkonummella.

Safe Transportation -erikoiskoulutuksessa harjoitellaan krav magan tekniikoiden ja taktiikoiden soveltamista eri kulkuneuvoissa tapahtuvia väkivaltatilanteita vastaan. Koulutuksen tarkoituksena on edistää osallistujan omaa osaamista aiheesta. Koulutuksen aikana harjoitellaan henkilöautoissa, linja-autossa ja CQB-ympäristössä.

Koulutus on avoin kaikille kokeneille (n. 2-3 vuotta harjoittelua) KMG:n harrastajille.

Tapahtuman tiedot:

  • Ajankohta: 7.-9.8.2020 (pe-su) klo 9:00 – 17:30 päivittäin
  • Paikka: Krav Maga Kirkkonummi, Masalantie 357, Kirkkonummi
  • Ohjaaja: Eyal Yanilov (KMG:n perustaja ja pääohjaaja)

Hinnat:

  • 390 euroa (ennakkoon ennen 20.4.2020 ilmoittautuneille ja maksaneille)
  • 450 euroa (normaali hinta 20.4.2020 jälkeen)

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautumisen jälkeen osallistujalle toimitetaan maksutiedot. Mikäli osallistuja haluaa osallistumismaksusta laskun seuralleen, tulee siitä olla hyvissä ajoin yhteydessä osoitteeseen info ( at ) kmgfinland.com.

Peruutusehdot:

Peruutus on maksutonta 1.7.2020 asti ja lääkärintodistuksella aina tapahtuman alkuun saakka. Muusta kuin lääkinnällisestä syystä 1.7.2020 jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme 50 euron peruutuskulun ja peruutuksen tapahtuessa 1.8.2020 jälkeen velvoitamme aiheutuneista kuluista 100 euroa.

Ilmoittautuminen: http://kmgfinland.com/tapahtuma/transport-koulutus/