KMG kesäseminaari 2020: Safe Transportation -seminaari

9 elokuuta 1:00 pm – 5:00 pm

KMG:n vuoden 2020 kesätapahtuma on Kirkkonummella järjestettävä Safe Transportation -seminaari.

Safe Transportation -seminaarilla harjoitellaan krav magan tekniikoiden ja taktiikoiden soveltamista eri kulkuneuvoissa tapahtuvien väkivaltatilanteita vastaan. Koulutuksen tarkoituksen on edistää osallistujan omaa osaamista aiheesta.

Koulutus on avoin kaikille KMG:n harrastajille.

Tapahtuman tiedot

  • Ajankohta: 9.8.2020 (su) klo 13:00 – 17:00
  • Paikka: Krav Maga Kirkkonummi, Masalantie 357, Kirkkonummi
  • Ohjaaja: Eyal Yanilov (KMG:n perustaja ja pääohjaaja)

Hinnat

  • 70 euroa (ennakkoon ennen 30.5.2020 ilmoittautuneille ja maksaneille)
  • 90 euroa (normaali hinta 30.5.2020 jälkeen)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautumisen jälkeen osallistujalle toimitetaan maksutiedot. Mikäli osallistuja haluaa osallistumismaksusta laskun seuralleen, tulee siitä olla hyvissä ajoin yhteydessä osoitteeseen info ( at ) kmgfinland.com.

Peruutusehdot

Peruutus on maksutonta 1.8.2020 asti ja lääkärintodistuksella aina tapahtuman alkuun saakka. Muusta kuin lääkinnällisestä syystä 1.8.2020 jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme 20 euron peruutuskulun ja peruutuksen tapahtuessa 6.8.2020 jälkeen velvoitamme aiheutuneista kuluista koko seminaarin hinnan.

Ilmoittautuminen: http://kmgfinland.com/tapahtuma/transport-seminaari/