PERHEKARATE

 

Toimintaidea

Perhekarate on ryhmä, jossa aikuiset ja lapset voivat harrastaa yhdessä monipuolista ja leikinomaista liikuntaa sekä harjoitella karatelle ominaisia taitoja ja karaten perustekniikoita. Perhekarate on terveyttä edistävää liikuntaa, joka tukee perheen yhdessäoloa, liikunnallista aktiivisuutta ja lasten kokonaisvaltaista kehitystä. Toiminta on Tähtiseura-laatumerkin arvojen mukaista.

Perhekarateen osallistuvan perheen koolla ei ole väliä, mukaan voi tulla aikuinen useammankin lapsen kanssa tai kaksi aikuista yhden lapsen kanssa. Perhekarateen voivat osallistua lapset 4-vuotiaasta ylöspäin.

 

Perhekarate -ryhmä syksyllä 2017

Perhekarate-ryhmä syksyllä 2017

Aloittaminen

Perhekarateen voi tulla mukaan mihin aikaan vuodesta tahansa. Parissa ensimmäisessä harjoituksessa voi käydä tutustumassa toimintaan ja sen jälkeen päättää, haluaako jatkaa ryhmässä.

 

Harjoitukset

Perhekarateharjoitukset ovat sunnuntaisin klo 14–15 Lohjan Kamppailukeskuksen salilla kuuselankuja 4. Harjoituksien rakenne on seuraavanlainen:

Alkulämpö
Karateosio
Juomatauko (noin puolessa välissä)
Taito- ja kunto-osio
Loppuleikki
Rentoutus/rauhoittuminen

 

Harjoittelumaksu

Perhekaraten harjoittelumaksu on perheeltä 80 €/lukukausi. Jos perheessä harrastetaan muitakin seuramme lajeja, niin perhekaratemaksusta saa alennusta (2 lajia maksaa 140 e).

 

Perhekaratevastaava

Jaana Perttilä
Email: jaana.perttila(ät)lohjankamppailukeskus.fi
Puh: 050-5456786

*********************************************

 

Perhekaraten harjoitusaikataulu syksy 2021

Harjoitusaikataulu löytyy klikkaamalla tästä.

*********************************************

 


LKK / Tennari

LKK / Gruotilan sali